Reglement voor de WK 2022 Pool

Lees het reglement aandachtig door a.u.b.

Voorspellingen

Deelnemers kunnen punten verdienen door het resultaat van elke wedstrijd te voorspellen. Voor Groepswedstrijden moet de exacte uitslag voorspeld worden, voor alle andere rondes hoeft alleen de winnaar worden aangewezen. Daarnaast kunnen deelnemers extra punten verdienen door Bonus vragen te beantwoorden.

Pools

Competities worden gehouden per Pool. Deelnemers kunnen zich aanmelden bij één of meerdere Pools met dezelfde voorspellingen en/of zelf een Pool aanmaken.

Punten

Punten worden per wedstrijd en per ronde gegeven. Er zijn vijf rondes voor het kampioenschap. Het is mogelijk om vooraf alle voorspellingen in te vullen, maar wellicht heb je meer kans wanneer de voorspellingen aanpast op het moment dat de teams van de desbetreffende rondes bekend zijn.

Groepswedstrijden

3 punten voor een correct voorspelde uitslag
4 bonus punten voor het juiste aantal doelpunten

Alle andere rondes

5 punten per correct voorspelde uitslag per wedstrijd.

Bonus vragen

Extra punten kunnen worden verdiend met bonus vragen. Er zijn vijf bonus vragen met ieder een maximum score van 10 punten. Bij vragen waar er om een aantal wordt gevraagd, worden er ook punten gegeven wanneer het antwoord bijna juist is. Hiervoor geldt onderstaande puntentelling:

  • Correct: 10 punten
  • Verschil van 1: 6 punten
  • Verschil van 2: 4 punten
  • Verschil van 3: 3 punten
  • Verschil van 4: 2 punten
  • Verschil van 5: 1 punt

Competitie

Indien er deelnemers zijn met een gelijk aantal punten in de top 3, zullen er additionele vragen gesteld worden. De Pool eigenaar is zelf verantwoordelijk voor deze ronde, maar de beheerders van de website zullen de vragen indien nodig beschikbaar stellen.

Disclaimer

De software is niet bedoeld voor gokdoeleinden. De eigenaren van de software stellen deze beschikbaar, maar zijn niet verantwoordelijk voor het oneigenlijk gebruik ervan.